Ny blogg

Jag ser att det fortfarande finns vissa som kikar in här. Glöm inte bort att följa med mig i min nya blogg!

http://www.sn.se/snus/bloggar/elena

Följ med!

Jag tackar för min tid här på blogg.se men nu måste jag vidare!

http://www.sn.se/snus/bloggar/elena


Börjar nu blogga där istället, följ med! :) ♥


Flyttning

Bloggen ska flyttas. Eller aa man kan inte riktigt kalla det för flyttning, jag slutar blogga på denna och börjar på en annan. Ska bli kul, snart får ni reda på vart. Det är därför jag har haft en liten break här nu. Förhoppningsvis är den igång till helgen, I hope.

I'm not a Facebook status, you don't have to like me. - Wiz Khalifa


Let's have some fun


Död åt måndagar

Är något som liknar hjärndöd nu efter flera timmars jobbiga lektioner med massa lyssna, fokusera och skriv. Har redan en liten hög med läxor till torsdag och fredag så nu gäller det väl bara sätta igång så slipper man stressa på onsdagskvällen och läsa allt och komma ihåg ungefär 10% av allt man just läst, that sucks..

Har även lite nyheter till er som läser, roligt ska det bli! Men det får ni inte reda på nu, det blir istället då allt är fixat och klart! Nu blire lite the hills som lugnar hjärnan och sen läsa, läsa och läsa.. Puss


Älskar hennes stil!


Tagga skola..

Jippi är taggad inför skolan (not). Har världens jobbigaste dag med de jobbigaste ämnena förutom spanska då.. Har matte, geografi, svenska och rättkunskap. Slutar fyra, hörs då :)PÖSS

Ps. Angående igår så va jag arg för att jag råkade radera en heeel del bilder. Smarta lilla mig..

Gaah

Är så grymt arg just nu!


gilla medeltiden...


B-)


mys


Artist/musiker

Ja, du är begåvad, social och jävligt het.
Det skulle vara trevligt att berätta om en
fantastisk sommar men stjärnorna har sagt sitt.
Allt kommer gå åt helvete.

Från: Kulturamas tidning

M&F

Lördag idag, kör på en tjejkväll med mina fina ikväll. Mys och massa snack för det en del att ta igen!
Mamma lagar mat, eller aah lagar och lagar.. Det blir pommes idag till lunch sen får vi se vad det blir för gott till middag :)

Va ute och övningskörde imorse också. Övade på att starta i uppförsbacke - inte lätt! Menmen det va ju lite kul i allafall, spännande ögonblick som avgör om man komemr upp eller inte, hehehe...

Nej nu blire mat! Pöss


Lördagens frukost


!


Storhandel

Har varit en lååång skoldag, chill sista lektion, det var nämnligen drama! Kul att bara släppa loss lite och inte bry sig :) Ska strax dra o storhandla och sen ut på promenad med min bebis. Blir nog ta det lugnt ikväll, träningsvärk - check!

Hörs senare :) pöss


<3


Efter träning


nk hm goes a la rulltrappor yeah


Glad och Pigg + träningsvärk? :P

Va ute och sprang igår.. Ni som känner mig vet att det är verkligen något som jag inte gör, dels pga min astma och min lathet.. I allafall så måste jag göra det till min idrottsrapport. Man ska träna massa och så.. Idag har jag dock träningsvärk efter alla trappor jag sprang upp och ner för igår. Jag gjorde massa saker, helt sjukt hur mycket man kan hinna på bara några timmar..

Idag är jag pigg, som sagt träningsvärk men det ska inte stoppa mig från att sticka ut ikväll igen, det är riktigt skönt och man får verkligen tid för sig själv. Tänka eller bara lyssna på musik.

Har dock en läxa som måste göras idag, ska läsa 8 sidor från min svenska litteratur bok. BORING. Men måste göras, vi hörs senare, pöss!

Lägger upp lite bilder från idag strax! :)

sängen <3


RSS 2.0