When I met you..


LOV!

Så sjukt underbart att det äntligen är LOV, man kan inte vara något annat än glad! Egentligen är det här en helt vanlig snart-helg-dag om man ser det så, och då börjar lovet på måndag. Äschäsch..

Min fina jacka som jag hade köpt, ja den va inte spc varm till vintern, så letade upp en ny jacka och har såklart redan hittat en som jag hoppas är betydligt bättre.Har ännu inte beställt den men det ska jag nog göra imorgon, om jag kommer ihåg det vill säga.

Tråkigt nog har jag inte bilder, min data ska ha en liten ominstallation så fort jag orkar lyfta på luren och ringa till asus så jag får lite hjälp. Därför har jag flyttat alla mina filer från datan till en annan hårddisk, en liten svart sak typ..

Kyss

Jacka!

Hejsan alla där ute! Hoppas allt bra med er, själv mår jag skapligt bra nu eftersom jag har precis köpt min jacka till vintern! Speciellt jag som har så svårt att hitta en jacka som jag är nöjd med och kommer använda, men den här blir nog helt okej.

Den kalla höst/vintern är nu här, och eftersom min jättesöta hund tog sönder min andra jacka (det är ett litet hål på höger arm) och med tanken på att det kommer bli den kallaste vintern på 1000år? Är det nog bäst att vara klar inför den!

3 prov denna vecka, jag hoppar av glädje.. 2 tyska prov, jag som är så bäst på tyska... Och matteprov på en FREDAG, underbart. Har faktiskt redan skrivit ner allt jag måste veta så nu är det bara lära mig det, awsome! Man får ju tänka postivit, LOV SNART!

Nu är maten färdig och magen kurrar, kyss
Kul

- Frågor om dig själv
namn?
Elena Sobrino Fernandez
när fyller du år? 1 juni
några piercingar? ja, naveln
vad har du på dig just nu? kläder
vilken årstid är bäst? sommar
hur ser den perfekta morgonen ut för dig? Att vakna breve någon man tycker om
vad är du bra på? Inget spc
vem älskar du mest på denna jorden? Mina vänner och familj
sover du hellre själv eller tillsammans med någon? Tsm med någon

- Frågor om dina vänner

vem vet allt om dig? Malli
vem är den roligaste av dina vänner? Malli igen!
vem är snyggast av dina vänner? Hmm jag? Jag är ju min egen vän :D
vem är mest partyprisse? -
vem är den du helst har filmkväll med?
Min filt!
vem av dina vänner är mest "evil"?typ alla J haha

- Telefon/Mobil
vem ringde dig senast?
Mamma
vem ringde du senast?
Mamma
vem smsa dig senast?
Pierina
vem smsa du senast?
Pierina

- Frågor om förhållanden
är du singel? YES!
tror du på kärlek vid första ögonkastet? ja
hur många har du varit kär i? nej
är du kär nu
? nej

- Kärlek
har du kysst någon idag? Ooo gissa
är du romantisk? 100% fast ne
har du gråtit framför någon du tyckt om någon gång? ja det har väl dom flesta gjort?
vad hette din första flickvän/pojkvän? Kim när jag var liten, seriöst Andreas
hur länge höll det? Ca 3 - 4 månader
vill du vara singel eller ha förhållande? Singel is the new shit! J
har du varit tillsammans med två samtidigt? nej
vem sov senast bredvid dig? Malli ;)
vem sa senast att hon/han tyckte om dig mer än vän? hemlis
när fick du din första kyss? Ingen aning
har du mest blivit dumpad eller dumpat? både och
vad gillar du för stil på killen/tjejen? Nästan allt


We are the BEST

Fuck the rest
hahaha käärlek!
Jävla skit sak!

Fyyy vad ledsen jag äääär. Fick lämna in min mobil på lagning idag och nu har jag min fula dumma idiotiska lila mobil som suger för den aldrig har täckning så jag är inte så glad över situationen. Spc inte med tanken på att det kommer ta upp till 4 veckor!!! ÅÅÅÅÅHH

Iaf helgen har varit awsome med min finaste Malli såklart! Helt otroligt hur kul man kan ha med den bruden måste jag ju bara säga, helt ärligt I Love you girl

En hel del plugg denna vecka blir det men det får jag ta upp imorgon! För idag.. nää orkar inte, har legat och kollat på film tills jag va tvungen att ta ut valle annars skulle ha väl sätta sig på mig eller nått..

Dags för DH! Kyss

Och så¨ska min älskling såklart alltid vara med på bild!
Valle


Hemma, men vart det?

Det finns inget värre än att vara någonstans där man inte hör hemma. Ex att hamna i en fel skola eller hamna i en grupp som stöter ut en. Det finns inget värre än att vara någonstans där man inte hör hemma.

Ibland sitter jag och tänker på alla galna stunder på långberg, hur mycket jag än va sjukt glad över att sluta så måste jag erkänna att jag saknar alla där. Helt sjukt, trodde aldrig att jag skulle säga så men det är sanningen.
Jag kan ändå inte klaga på vart jag har hamnat, det har gått ganska bra för mig trots omständigheterna. Att jag ens kom in på Enskilda är ju ganska grymt.

Man saknar dit man tillhörde förut. Förut visste man att så fort man kom till skolan skulle ens vänner hälsa, speciellt om man hade sitt skåp precis där dom alltid brukade sitta (som jag då). Man skulle då berätta allt hemskt som hade hänt under helgen eller är allt de underbara och alla bra och dåliga nyheter. Dom som lyssnade, det är dom man saknar som mest. Någon att prata med och berätta allt, exakt allt och man vet att den personen skulle bara lyssna och inte dömma på fel sätt.

Låt inget sänka dig, för sålänge du vet att dom du älskar finns kvar så vet du vart hemma är.


Trött

Man kan inte riktigt va tröttare än mig just nu, inte för plugg för den här veckan har jag knappt så mycket faktiskt. Helt ärligt så vet jag inte vrf jag är trött som jag eftersom jag sover 8 timmar exakt hur jag behöver, inte mer eftersom då får jag ont i ryggen. Va ute med Valle för en stund sen, och nu efter tio ska jag ut igen. Han har börjat sköta sig bättre men fortfarande problem när det gäller att möta andra människor utan att hoppa på dom, det funkar inte riktigt..

Usch nej snart blir de The Mentalist, sen en sväng med Valle som ett litet avslut på dagen. Sen blire en varm dusch innan det blir bums i säng!

Nu kom jag på varför jag är så trött! Kan vara eftersom jag cyklade fram och tillbaka till Gumsbacken idag i ganska hög fart, astman tog nästan död på mig men men vad ska man göra åt saken när dom dumma idiotiska medicinerna inte fungerar. Men det va en jäkligt bra träning!

Ta hand om er

Ojsan..

Glömde bort i cirka en vecka att bloggen fanns. Har haft mycket annat att tänka på och mycket att få tid till, så bloggen fick hamna åt sidan. Efter jag faktiskt har börjat plugga hemma (äntligen) för annars så hamnar man så grymt mycket efter, så har jag insett att det har varit väldigt bra, man hänger med lättare och fattar det mesta som läraren säger. Så nej, enskilda är inte så jobbig med massa grymt mycket plugg, det handlar om att vara med på lektionerna och även lite av ens fritid så går det galant!

Har även skaffat hund, för er som inte redan vet om det. Han heter Valle, busigt namn så det passar honom perfekt. Blandning på schäfer och rottweiler så ingen liten hund här inte. Tycker inte om främligar så förvänta er inte att jag ska gå fram till er på stan om jag är med hunden, för isf kommer han hoppa på er och antagligen försöka bitas också. Han är inte så väluppfostad men jag jobbar på det. Men en sak är säker, han är en ängel när man väl lär känna honom, och väldigt gosig av sig! :)

Bilder från tältningen den 23/9 - 24/9
Började med att vandra 1,2 milVäl framme fixade vi tälten, slog oss till ro och hade lite mys med guitarrspelningDet blev mörkt och då fixade vi en brasa såklart, Mys!Mobilbatteriet dog strax efter det, kul.. Så har inga bilder från paddligen tyvärr. Men det var kul, ansträngande men kul!

Kyss

RSS 2.0