Tisdag!

Hejsan alla :D Hoppas er dag har varit bra, min har det iaf en stund idag.
Vaknade faktiskt redan vid kvart i 7 eftersom lollo skulle komma till mig 7 för att fixa oss till skolan. Nej, det här gör vi inte varje dag, bara idag eftersom det va skolfoto, och som vanligt blev jag inte nöjd, usch!

Efter skolan drog jag till malli tills natalie ringde vid halv fem och då stack jag till henne :) Synd att vi inte hann träffas mera, va tvungen att dra hem redan vid 20 över sex. Och imorgon lämnar hon mig och åker till göteborg :'(

Just nu pluggar jag faktiskt. Imorgon blir det dra ner till stan för att sätta in pengar i banken och kanske träffa lite rolig folk? Får se hur det blir :)

Puss

MÅNDAG - OK

ÅÅÅH! Man kan inte på nått sätt säga att det var bästa dagen idag, dock ska man inte klaga med tanken på att det kunde gått värre med allt! Längtar bara till imorgon - ny dag plus att jag ska vara med söta Natalie!

Hatar måndagar, rättare sagt, hatar måndagar som jag inte har sovmorgon på! Vaknade halv åtta idag och fick halvstressa på morgonen för att hinna till skolan. När jag väl va där insåg jag hur mycket tid jag egentligen hade på mig, snacka om att jag blev irriterad, men aja, sånt händer ju. Man kan inte ändra på det som redan har hänt, så ska man tänka! Beroende i vilket samanhang iof, men ifall det är något som jag, imorse så kan man ju tänka så. Är det något dumt man har gjort/sagt så kan man alltid säga förlåt. Nej nu börjar jag babbla för mycket och det blir jobbigt..

Idag har jag inte gjort så mycket förutom skolan, mest varit hemma och tagit det lungt. Borde plugga, borde verkligen det! Men det får jag nog göra på onsdag eller torsdag.
Min styvpappa kommer hem imorgon. Bra med tanken på att mamma har nog saknat honom, men inte jag, helt hemskt sagt men vi kommer ju inte överens om nått, aldrig, vi bara bråkar hela tiden! Onödigt och dumt - men så är det. Får väl leka lite ängel den här veckan då. Han stannar till tisdag nästa vecka, då åker jag till POLEN! :D
Slippa Nyköping i tre dagar, måste säga jävligt skönt det!

Just precis nu så gör jag inte heller så mycket, funderar på att lägga mig o kolla på tv, ska vakna redan 7 imorgon! :O Shiiiiiiit kommer döööö, men jag överlever :D haha..

Nåväl, dags att säga godnatt, inget mer att skriva för idag!

PUSS


Länge sen!

inlägg raderat


Bra dag sen dålig dag

Hej! Jo jag vet, inga bilder. Men jag vet inte vrf mobilen inte vill fungera med kopplingen till datan. Damp..
Idag så är alla pms barn, okej fel, alla killar är pms barn. Okej fel igen, inte alla, de flesta. Jag vill bara att det ska bli helg så man träffar lite chill folk och har det trevligt!

Saknade även mina brudar denna helg. Ingen vilohelg, aldrig mer! Det suger!
Har massa roliga bilder från förra helgen med mina snyggingar, men det är datan eller mobilen som vägrar sammarbeta så kan inte lägga upp de. Man blir ju lite depp...

Helgen har varit bra, inte alla håller med om det... Men de kan ju ta sina jävla åsikter och stoppa de någon annanstans! Ja, är inte på världens bästa humör. Imorse var jag de, verkligen! Sen bomb krasch nu kommer jag och fuckar allt.

Åh, inte riktigt min dag, och ska inte ta ut det över er.
Återkommer imorgon med (förhoppningsvis) bättre humör!

Puss

Ojsan..?

Haha oj, jag glömmer bort bloggen! Har haft så mkt på sista tiden så har inte haft tid, när jag har haft de så har jag gjort annat. Så kan det bli ibland! Men jag återkommer imorgon med bilder från förra helgen och lite vad jag har gjort under veckan. Puss

Lite dålig uppdatering

Jag vet! Men jag återkommer imorgon med massa bilder :D

Måndag - helvete

Usch måndag idag då, vilket betyder tillbaka till skolan - verkligen kul. Ironi!
Känns som att dagen kan lika bra ta slut för det har varit ett helvete, hela dagen..
Känns som att jag saknar nått i mitt liv men jag hittar inte vad, jag hittar ingen väg, det går bara inte. Just nu känns det lättare att lösa andras problem för när man kommer till sina egna kan man bara drömma..

Vädret suger - snö, snö, snö och snö. Och vädermänniskorna sa att våren skulle komma nu - lögnare.
På tal om lögnare och falska personer så vet jag att många håller med mig när jag säger att de kan bara försvinna och sluta förstöra.
På tal om vädret också. Vår gympa lärare har kommit tillbaka från Thailand, snacka om att man blir avis. Ett varmt land, bada och sola hela dagen - vill åka bort! Skulle sitta fint nu =)

Okej, som ni märker är inte humöret på topp idag. Skulle hjälpa ifall det slutade snöregna eller vad man nu kan kalla detta otroligt äckligt deprimerande väder. Men man kan inte alltid få som man vill!

Hoppas ni har haft en bättre start på veckan än mig - jag bloggar senare om humöret blir bättre!

PussGammal bild men har inga nya!

RSS 2.0