Nyårsafton

Godmorgon, sista dagen denna år! Om lite mer än 12 timmar har vi börjat nya året 2011, känns konstigt att skriva det måste jag erkänna.

Nu ska jag äta frukost och sen blir det en sista "morgon" promenad för denna år med Valle.

Tagga tagga nyår! ♥

Naglar

Precis klara, petigt va det minsan speciellt när vänstra handen skakade lite så va det jobbigt.. Här kommer bild (:
det är en blomma, cambild är dålig..
Försökte få med allt men man ser blomman lite halvt.

Ja det är detta jag har suttit och petat och trixat med i typ 1h 30 min, men det blev helt okej :)

Dagen innan nyårsafton!

Och jag ska hinna med massor idag! Bland annat städa massa eftersom imorgon blir det mys middag hos mig med några underbara kompisar, och då ska ju allt vara städat och fint! Måste fixa mina naglar också och gå till banken innan klockan 15.

Nej nu äre dags att börja röra på mig så jag hinner och inte slösar bort hela dagen här. Puss


Vårkläder!?

Vi har redan fått hem en hel del kataloger med vårkläder, helt sjukt, och sen kollar man ut och ser meter snö. Vilken vårkänsla....

Här sitter jag och tänker tillbaka till 2010. Det har varit ett helt galet år, underbart galet och alla jag delar minnen med kommer jag aldrig glömma.

Nej nu har det tagit typ 2 timmat att skriva det här, blir hela tiden distraherad av facebook. Snart blire Nikita (tv program) och sen får vi se om jag hittar någon bra film att titta på :)

Visst är livet underbart! :)

Sista tisdagen denna år, känns som exakt alla andra tisdagar. På fredag är det nyårsafton, ganska sjukt hur fort tiden går. Det känns som att det var igår vi kom hem från Ramsvik och började skolan på riktigt typ. Redan en termin har gått och jag har överlevt trot all plugg. Underbart.

Just nu är jag inne på youtube och försöker få tag på bra musik, någon som har tips på några bra låtar?
Är otroligt uttråkad för tillfället.


LOV

Yeah, är jag sen eller? Äsch, lov lov lov, då är man aldrig sen för det finns inga tider att passa! LOVELY
Har nyss kollat på Victoria's Secret Fashion Show 2010, den kommer ju sändas på torsdag men jag kollade på youtube eftersom jag inte orkade vänta.

Trots att det är lov så satte jag mig idag och pluggade lite samhäll i nån timme eller två, kände mig väldigt stolt och därför tog jag resten av dagen pluggfri :) Har även en svenska argumenterande tal att skriva, en engelska bok att läsa och såklart samhällsprov att plugga till :)

Nej nu ska jag unna mig något gott att äta och tv-tittande.


Sommar <3

PUSS!

Hejhej förkylning

Homehome sweeeet home! Eller? Nej det innebär mer plugg till nationella matte del 2 imorgon och även natur inlämning! Gr8

Utgången i lördags va helt okej, underbara tjejer! <3 Musiken va dock... eeh ja lämnar det så..
I helgen blir det väl annat mys, inget planerat så får se vad som dyker upp.

Nu dyker jag ner i böckerna igen, ching!

Utgång ikväll

Hejsan folket! Har inte bloggat med tanken på att alla dagar har i stort sätt likadana ut, har varit en del plugg inför prov och på onsdag blir det sista provet för terminet!

Ikväll blir det utgång med mina fina tjejer, får se va kvällen har att bjuda på.
Måste även hissa idol repetition som jag va på, 98elever och 2 lärare från enskilda fick åka dit, satt nästan framför scenen, grymt! Måste dock dissa kön i donken efter idol, typ 2 pers som lagade mat och 2 pers som stog vid kassorna....

Har varit hes sen dess, alltså den idol (torsdag) och idag kan jag knappt prata, vaknade flera gånger av att jag inte kunde andas, uschfyblä, nej nu ska jag krya för om några timmar kommer Malin hit och sedan möter vi Tessan också. Nu kör vi


Grym helg!

Från en fredag med bowling och boda borg (+ att vara skitsur på alla jävla bussar) till en underbart trevlig middag med bästa tjejerna :)

Otrolig trevlig kväll igår med massa snack och skratt.Fler bilder finns på facebook :)


Nu kör vi!

Åker till björnlunda ikväll, middag med tjejerna! Ha en bra lördagskväll, NJUT!
Kör på lite fint uppsatt hår ikväll och ett halsband som jag fick av en barndomsvän! :)

Kyss

Hjälp

Vi alla har chansen att hjälpa någon annan. Och även om en hund är ett stort ansvar så är det värt att tänka på.

Otroligt söta hundar som är upphittade i Gran Canaria. Det finns chans att adoptera dom och flyga dom till Sverige. När dom hittar hundarna har dom de i 21 dagar och om ingen tar dom innan dess måste de avlivas. Eftersom jag själv är hundägare tycker jag det är det värsta som finns att va tvungen att avliva en hund precis som vilket annat djur som helst, de har nämnligen katter också.

Nu måste vi sprida detta vidare! Denna blogg: http://www.mondoblog.se/help
måste få fler läsare så att hundarna och katterna har större chanser att överleva. Om ni inte känner för att adoptera en hund ( jag vet att det är otroligt svårt ) Men isf ska du se på videon! För om man klickar på den så kommer bloggen få in pengar som dom skickar till djuren.


Det här är Lady


Vi alla har chansen att hjälpa någon annan. Tänker du hjälpa till?


RSS 2.0