Skolan

En ny dag, en ny vecka, nej ingen ny månad.
Fick scheman idag, är så grymt glad över den! Har 2 sovmorgon, slutar fyra bara två dagar, sen halv 4, tre och halv 3. Hur underbart är inte det liksom? :D Medans man får höra att vissa klagar för dom slutar halv 5, jag kan alltså inte klaga.

Idag har det varit en lugn dag, fick mest bara böcker, presentation och sen fick man i stort sätt bara gå. Stressigt när det var lunch dock, åt på ca 5 min för att hinna till nästa lektion. Man vill ju helst inte komma sent första dagen. Och så regnade det ju också när vi skulle gå dit, som tur så va det inte så mycket.

Nej men känner inte att jag har något mer att berätta, känns bara onödigt att fortsätta babla och vet inte ens om vad. Hoppas ni har haft en fin dag!Vill bara ha dig här breve mig igen såsom när jag var liten. Jag älskar dig bror <3

INTERNET <33333333

Har varit så jäkla mycket internet problem skit så man dampar loss ganska mkt på tele2 för dom är så grymt sega! Dom har dock inte installerat internet här än så jag använder mammas mobila bredband.

Måste ju bara säga att det är så grymt skönt att slippa långberg och istället börja GYMNASIET på Enskilda! Det är så grymt bra att orden inte räcker till. Nya människor, ny liten mini skola som är hur söt som helst. Jaja ska inte fortsätta skryta (:
Har ju faktiskt inte riktigt börjat egentligen, typ. På måndagen hade vi bara presentation av klasserna och sedan slutade vi, 1h 30min varade det. Sedan på Tisdag hade vi 30min lektioner tills 11 då vi åt lunch och 12.30 åkte iväg! Västkusten vart helt underbar, lära känna nya människor, se havet med egna ögon och stå ut med bussresorna som va 6h+. Det va helt enkelt helt bäst! :DLite bilder från Ramsvik var det! Fick inte heller någon bra bild på hur grymt många äckliga brännmaneter (stavning?) det fanns där. Jag badade inte! Dock va det bara för att jag fick med en förkylning på resan :) Är frisk nu så börjar imorgon som en helt ny människa!

Dags att ta en varm dusch och hitta något bra på tv tills det är dags att sova. Puss på er


Bild innan jag flyttade, alltså ca en månad gammal. Är inte alls lika brun längre :((((

Ingen internet

Hej på er alla. Hoppas ni mår lika bra som jag, trots att vädret är mer höstaktigt än sommar.
Har nu äntligen flyttat! Dock va de för en vecka sen exakt imorgon, men har inte haft tillgång till internet så mycket så bloggen har hamnat sist i min lista för tillfället, och kommer fortsätta så ett tag till tyvärr men ska göra mitt bästa. Eftersom jag har mammas dator så får ni tyvärr inga bilder men ska försöka fixa internetskiten snart så blir allt som vanligt. Puss på er!


RSS 2.0